Eppethefirst
  • Man
  • Nederland
Delen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Eppethefirst heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Eppethefirst

Recente activiteiten

Egbert Bouwhuis commented on Eppethefirst's video
Miniatuur

achteruitdraaiende meter

"Hee Eppe, dat terugdraaien is leuk! Maar die panelen op het dak, zijn die nou echt mooi?"
5 Nov 2015
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Een bijna perfecte zonnedag, maar wat gebeurt er? van Marco Tieleman
"Iets anders maar ook wel opmerkelijk, ook te maken met een perfecte zonnedag maar beter verklaarbaar. zie de link naar PVoutput Midden in een hele mooie opbrengst ineens niets meer. Vermoedelijke oorzaak, een brand op een industrieterrein ong 10 km…"
5 Feb 2014
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je jaaropbrengsten - 1e,2e en 3e Ronde. [week-03 / 2014] van Pjotter hmeer
"belangrijkste vergeten, de opbrengsten ;(  1424 Kwh     1430 Kwh  "
20 Jan 2014
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je jaaropbrengsten - 1e,2e en 3e Ronde. [week-03 / 2014] van Pjotter hmeer
"de gevraagde info betreffende ons systeem. 1e rij is de opbrengst na één jaar, 2e rij van 010113-010114 naam blogger:                 Eppierthefirst installatie datum:             16-10-2012 postcode:                        4261 Merk en type…"
20 Jan 2014
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windmolen poll van JHC van der Veer
"@ Hans, kom kom een beetje minder lovend over mijn werkplek mag je wel zijn. Die wolken waterdamp vallen wel mee. Die paar keer per jaar dat de toren bijstaat [bijnaam de duurste werkeloze van Brabant]. De donkere rookwolken uit de smalle…"
8 Mei 2013
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windmolen poll van JHC van der Veer
"Wij zijn al sinds vorig jaar trotse bezitters van een [héél klein stukje] windmolen en sinds januari dit jaar krijgen wij  onze stroom van deze windmolen. De kosten van deze molen worden geheel zonder…"
8 Mei 2013
Eppethefirst heeft een reactie achtergelaten voor René Bultema
"Rene troost je, ook jij zal [blew] ouder worden en dus minder goed gaan horen. Je zou er bijna naar verlangen. Ook ik heb dochters die alle piepjes horen. Zelfs van de laatst aangeschafte LED lampen worden ze dol. Nogmaals troost je, er zijn mensen…"
20 Mrt 2013
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windenergie!? van Niels
"Al jaren geleden, ik weet niet eens meer hoe. alleen heb ik een typevoudje gemaakt, het is geen 5 cent maar 0,5 cent onder de Essent prijs. Dus als Essent stijgt, stijg ik wel mee."
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage BREAKING NEWS van Pjotter hmeer
"BTW het is vandaag maar tobben met de sneeuwval, tot nog toe 1 watt opgewekt!"
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windenergie!? van Niels
"Tja de gasprijzen blijven buiten beschouwing. Wel is het zo dat je fictief kunt aangeven groengas uit je eigen buurt te willen hebben. Zo hebben wij groengas van een biovergistingsinstallatie uit Nistelrode. Dat geeft ook wel weer een fictief goed…"
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windenergie!? van Niels
"In dit geval zal dat niet uitmaken, je hebt je eigen energie waar al voor betaald is. Alleen het meer verbruikte dan opgewekt met de windmolen betaal je en dat is in ons geval niet zoveel. Bovendien heb ik een contract waarin staat dat Greenchoice…"
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage BREAKING NEWS van Pjotter hmeer
"Scheelt dat nog in de opbrengst als je je laat inschrijven in meerdere teams? Wij hebben in de groep van 1,5 kw opwekkers al een aardige mooie plaats en zo kunnen we nog meer opwekken!"
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Windenergie!? van Niels
"Wij hebben ook een aantal winddelen gekocht. Het probleem van een vaste leverancier was voor ons geen probleem. Wij waren al klant bij greenchoice en in het geval van de windcentrale is Greenchoice alleen maar een doorgeefluik van energie van…"
3 Dec 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Overzicht van de geregistreerde 123VEH zonnepaneelbezitters op PVoutput. van Pjotter hmeer
"Ik heb een vraagje: Ik gebruik verschillende browsers. Op de pc gebruik ik IE en op de mac gebruik ik Firefox. Ik voer normaliter mijn gegevens via de mac-firefox in op PVoutput. Nu kan ik op IE niet mijn teaminvoer zien [123VEH] maar wel een…"
21 Nov 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Er mist een dag in de registratie van de SMA van Ronald Steltenpool
"Lieve miss, ik heb normaal gesproken geen problemen met uitlezing van de gegevens. Zie ook mijn bijdrage aan PVoutput onder het synoniem 'zonindemeterkast' Volgens mij was ook de dag van gisteren 20-11 niet zo'n sombere dag…"
21 Nov 2012
Eppethefirst heeft gereageerd op blogbijdrage Er mist een dag in de registratie van de SMA van Ronald Steltenpool
"Hee, dat is verdacht, ook ik mis 20 november in mijn registraties. Zowel op de pc alsook op de bluetooth ontvanger beneden."
21 Nov 2012

De foto's van Eppethefirst

  • Foto's toevoegen
  • Alles weergeven

Video's van Eppethefirst

  • Video's toevoegen
  • Alles weergeven

De blog van Eppethefirst

eindelijk

Eindelijk ook wij zijn sinds vorige week donderdag [gedeeltelijk weliswaar] ook de trotse bezitters van een werkende zonnecentrale. Globaal nu met de 6 panelen ongeveer 15 Kw opgewekt. Wel jammer is dat wanneer de omvormer "dood" is na zonondergang er geen contact meer mogelijk is en ik dus nu alleen overdag kan kijken hoeveel er opgewekt is. Of ik moet tot de volgende dag wachten en dat is niet leuk. Maar goed het werkt. Nu nog kijken of ik mee kan doen met het wereldwijd maken van de…

Doorgaan

Geplaatst op 15 Oktober 2012 om 20.11 — 9 commentaren

wind en zon?

Wij zijn als groene energiefanaten overigens ook bezig om een aandeel in een windmolen te krijgen. misschien een idee voor de 123zon deelnemers, zo zet je je kaarten niet op één leverancier [nl de zon] maar maak je ook gebruik van een andere misschien wel een betrouwbaardere leverancier. Neem eens een kijkje op de website en maak je hele gebruik zelf groen. 

Geplaatst op 5 September 2012 om 12.18 — 3 commentaren

Tweede ronde al geleverd, terwijl de eerste ronde nog niet geplaatst is?

Nu lees ik tot mijn grote verbazing dat de panelen voor de tweede ronde al geplaatst worden terwijl bij ons [deelnemer aan de eerste ronde] de panelen pas op 1 oktober geplaatst worden! Is dit een gevalletje van uitbesteden aan een derde partij die zijn eigen planning heeft. Je zou denken dat in de huidige tijd van weinig installatiewerk de aannemers tijd zat hebben om te plaatsen. Verder iemand ervaring met het bedrijf Breijer?

bovendien is waarschijnlijk het jaar 2012 voor wat…

Doorgaan

Geplaatst op 5 September 2012 om 12.07 — 3 commentaren

nog lekker druk om 01:35

Ook ik ben bezig om subsidie aan te vragen voor mijn zonnepaneeltjes. Ook ik loop aan tegen het onvermogen van de overheid iets goed te doen. Bedrijven zouden met een dergelijke service er gauw uitliggen. Ik ben uit pure frustatie maar met een blog begonnen.

Ik ben vanmorgen [wel met tussenpozen, want ik moest ook nog werken] begonnen met het aanvragen van de subsidie en nu [3-07-2012 om 01:39] ben ik eigenlijk nog niets verder, want immers vanwege de drukte [geloof jij het nu…

Doorgaan

Geplaatst op 3 Juli 2012 om 3.10

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Mike Janssen is nu lid van Energie Community
2 uur geleden
Matthijs heeft gereageerd op blogbijdrage Status voortgang n.a.v. faillisement Oskomera? van RobV
"Zojuist contact gehad met de VEH omdat de omvormer van mijn installatie het heeft begeven. VEH heeft inderdaad de garantieverplichtingen van Oskomera overgenomen, daarvoor hebben ze een bankgarantie gekregen. Ik heb het garantieverzoek via het…"
5 uur geleden
André heeft gereageerd op blogbijdrage Eigen Huis komt niet op voor leden van Jan
"Jan, ik ben het volledig met je eens. Vage beloftes en we zullen het zien in de toekomst. Ik ben bang, dat we weer het kind van de rekening worden. Waarom Paul op deze manier reageert is mij niet helemaal duidelijk, de feiten spreken toch voor zich?…"
gisteren
André is nu lid van Energie Community
gisteren

© 2018   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden