Mijn aanvraag was 24 panelen. Initieeel gaf Oskomera aan dat er 9x2=18 op het schuine dak konden. Ik zou dan daarnaast misschien nog 6 op het platte dak van de uitbouw willen, waarvan 3 liggend, en ernaast 3 op het wat lager gelegen garagedak staand. Bij het tweede contact wordt aangegeven dat 2x9 net te lang is, en men vraagt of mijn nokpannen gemetseld zijn of niet. Als het gemetseld was, dan zou het mijn risico zijn of het past. Dat heb ik niet geaccepteerd, ik wordt immers ontzorgt, dus als zij het vanaf afstand niet kunnen zien, dan mogen ze langskomen. Dat langskomen kan echter pas half mei. Het 3e contact heeft een eureka gevoel: 3x6 past wel zonder schouwing. Ok die, is dus goed, en daarvoor de offerte ontvangen. De wens voor 3 liggend en 3 staand naast elkaar kan niet, alle panelen moeten in dezelfde richting liggen. Prima, ik stel dus voor dan 3 stuks toe te voegen. Maar dat kan weer niet, omdat er een minimum van 6 is. De 3 kunnen wel, maar dan als DoeHetZelf pakket, buiten de VEH garanties om. Mijn argument dat ik geen 3 koop, maar 21 in dat geval past ondanks een 4e gesprek niet in de mogelijkheden. Ik heb een wisselende ervaring met de telefonische gesprekken. Sommige zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam, andere mensen weer wat onduidelijker en moeten alles navragen. Positief gestemd als ik ben, wekt het bij mij de indruk dat ze de drukte nu niet aan kunnen, en inval/uitzendkrachten erbij hebben zitten, die het vak nog moeten leren. Al met al gaan we dan maar voor de 18stuks.

Weergaven: 266

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Leo vd Plaat op 17 April 2012 op 13.42

Precies zo'n zelfde soort ervaring. In 1e aanvraag 18 panelen dat kon niet maar wel 9 en na een aantal e-mails kon opeens toch 12 panelen. Uitbreiding met 2x 3 panelen was alleen mogelijk als DHZ pakket en buiten de VEH garanties en met "maar" 5 jaar garantie. Dit laatste liep allemaal erg stroef. Mogelijk een puntje van verbetering voor de toekomst.

Reactie van Snowmiss op 15 April 2012 op 19.50

Dat van die uitzendkrachten, zou weleens heel goed kunnen kloppen. Ik heb er een aan de lijn gehad, die moest weten wat voor een "hoe dat dat ook alweer?" (richting collega) ik had. Het bleek te gaan om mijn energiemeter.

En aangezien ik een Ferraris meter heb, wil ik die graag houden ;)

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Vraag; informatie en blogs uit het verleden worden deze meegenomen naar het nieuwe platform? vindt er migratie plaats oud naar nieuw? Bedankt"
3 uur geleden
Vereniging Eigen Huis posted a blog post

Binnenkort gaat onze nieuwe community live!

Beste allemaal,Wij van Vereniging Eigen Huis waarderen de bijdrage die u op deze community levert enorm. Dank hiervoor!Wegens technische veroudering is dit platform echter aan vernieuwing toe. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het opzetten van een nieuwe community over alles wat er komt kijken bij het verduurzamen van uw woning. U kunt hier vragen stellen, een discussie starten of anderen inspireren met uw ervaringen op het gebied van verduurzaming.Natuurlijk hopen wij dat u…See More
8 uur geleden
Henk Puister is nu lid van Energie Community
Zondag
Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuwe Growatt Shine WiFi S module - ander protocol van Johan Vromans
"Toppie! Ik bewaar het bij mijn aantekeningen voor het geval ik het nog eens nodig ga hebben."
Zaterdag

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden