Het is weer de tijd van het jaar om over mijn energiecontract na te denken. Ik zit nu bij Greenchoice en ben daar best tevreden over. Maar wellicht zijn er inmiddels betere alternatieven?

Weergaven: 90

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Pjotter hmeer op 10 Juli 2017 op 0.36
:-/ Johan, zolang je zelf groen bezig bent is de leverancier minder belangrijk. We betalen voornamelijk belastingen en leveringskosten die zijn overal hetzelfde. Als ik mijzelf als voorbeeld neem ben ik een voorloper op het gebied van weinig energiegebruik. Geisoleerde woning, panelen die meer opleveren dan gebruik. Zoveel mogelijk aparaten die gas vervangen al is het maar een eierkoker. Gas verbruik bij jaarrekening is 750 kub gas. Mijn maandelijkse energie rekening komt op 45 euro. Minister Kamp zou eigenlijk heel blij moeten zijn. Moet er even bij vertellen dat dit voor een twee persoons huishouding is. Ik zit reeds jaren bij Energie direkt daar die zonder overstappen mij toch een korting geven al moet je wel onderhandelen. Laatst was deze 70 euro voor een jaar verlengen dus in mijn geval bijna 2 maanden energie. Gas blijft Gas. Het gaat een heel ander verhaal worden wanneer saderen wordt weggestreept.
Reactie van Johan Vromans op 9 Juli 2017 op 13.19

Ja, groen moet het beslist zijn, maar ik zoek een optimum tussen groen en voordelig :) .

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Vraag; informatie en blogs uit het verleden worden deze meegenomen naar het nieuwe platform? vindt er migratie plaats oud naar nieuw? Bedankt"
3 uur geleden
Vereniging Eigen Huis posted a blog post

Binnenkort gaat onze nieuwe community live!

Beste allemaal,Wij van Vereniging Eigen Huis waarderen de bijdrage die u op deze community levert enorm. Dank hiervoor!Wegens technische veroudering is dit platform echter aan vernieuwing toe. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het opzetten van een nieuwe community over alles wat er komt kijken bij het verduurzamen van uw woning. U kunt hier vragen stellen, een discussie starten of anderen inspireren met uw ervaringen op het gebied van verduurzaming.Natuurlijk hopen wij dat u…See More
8 uur geleden
Henk Puister is nu lid van Energie Community
Zondag
Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuwe Growatt Shine WiFi S module - ander protocol van Johan Vromans
"Toppie! Ik bewaar het bij mijn aantekeningen voor het geval ik het nog eens nodig ga hebben."
Zaterdag

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden