Het koste wat perikelen, maar na 3 dagen is de set dan eindelijk compleet en werkend.
Dank aan de niet aflatende ijver van de Dakmannen. Oskomera moet echt hun materiaal levering, en bij tekorten na-levering, beter op de rit gaan zetten. Ook mag de communicatie naar de klant véél beter, juist bij troubles.
Als Project Manager ben ik wel wat gewend, maar dit was gewoon niet voorbereid. De installatie wordt door 4 verschillende bedrijven in een kluwe van verantwoordelijkheden uitgevoerd, waarbij ik als klant (ik werd toch ontzorgt...) enige woorden tot de heer moest spreken voordat eea inorde kwam. Zelfs onderling weten de bedrijven niet wie nu de verantwoording voor wat heeft. De Dakmannen deden wat ze konden, maar werden gewoon aan hun lot overgelaten, en dat verdienen ze niet. Al met al, het is er, en het werkt, dus NUON kom maar op met je jaarafrekening!

Weergaven: 424

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Pjotter hmeer op 14 Juni 2012 op 22.39
Ik zie het nu ook. ;-)
Reactie van Harry Witlox op 14 Juni 2012 op 17.40

Bij ons netjes de aangeboden STP250S-20/Wd, en inderdaad die liggen hier in landscape, dus horizontaal. Is door de camerahoek wellicht lastig te zien.

Reactie van Ramon Laponder op 14 Juni 2012 op 13.31

is het niet of ze horizontaal of verticaal liggen? voor wat betreft het aantal stippen?

Reactie van Ramon Laponder op 14 Juni 2012 op 13.29

@Pjotter. Bij ons ook 9 stippen. Type Panelen (ik heb nog een foto van de achterkant van een paneel),  is STP250S-20/Wd en dat is volgens mij ook wat ze beloofd hebben?

Reactie van Pjotter hmeer op 14 Juni 2012 op 12.47
Vraagje, welk type zonnepanelen heb jij, ze zien er namelijk anders uit dan de suntech 250w die bij de veiling zijn aangeboden? De maten horen te zijn 99cm x 165cm op jouw dak lijken ze kleiner. Op jouw dak tel ik horizontaal 9 witte stippen. Suntech 250W panelen tel ik 6 stippen er is blijkbaar een verschil. Kijk maar eens in de pdf file van VEH.
Reactie van Pjotter hmeer op 14 Juni 2012 op 12.34
Gefeliciteerd, dat de meter snel mag terugdraaien. Ziet er goed uit.
Reactie van RobV op 13 Juni 2012 op 20.00
Ziet er erg strak uit in combinatie met de woning! Ben morgen zelf aan de beurt, benieuwd of ik met 6 paneeltjes ook perikelen kan/zal ondervinden?

Mvgr RobV
Reactie van Ramon Laponder op 13 Juni 2012 op 19.45

Gefeliciteerd! Op naar een hoop zonnige dagen en prachtige jaar afrekeningen, en dit jaar prachtige teruggave van je Nuon :-)

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Vraag; informatie en blogs uit het verleden worden deze meegenomen naar het nieuwe platform? vindt er migratie plaats oud naar nieuw? Bedankt"
3 uur geleden
Vereniging Eigen Huis posted a blog post

Binnenkort gaat onze nieuwe community live!

Beste allemaal,Wij van Vereniging Eigen Huis waarderen de bijdrage die u op deze community levert enorm. Dank hiervoor!Wegens technische veroudering is dit platform echter aan vernieuwing toe. Daarom hebben we de afgelopen tijd hard gewerkt aan het opzetten van een nieuwe community over alles wat er komt kijken bij het verduurzamen van uw woning. U kunt hier vragen stellen, een discussie starten of anderen inspireren met uw ervaringen op het gebied van verduurzaming.Natuurlijk hopen wij dat u…See More
8 uur geleden
Henk Puister is nu lid van Energie Community
Zondag
Johan Vromans heeft gereageerd op blogbijdrage Nieuwe Growatt Shine WiFi S module - ander protocol van Johan Vromans
"Toppie! Ik bewaar het bij mijn aantekeningen voor het geval ik het nog eens nodig ga hebben."
Zaterdag

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden