John de Groot
  • Man
Delen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

John de Groot heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van John de Groot

Recente activiteiten

Jacques Soesbergen heeft gereageerd op blogbijdrage De onbetrouwbare overheid van John de Groot
"Beste Pjotter klik op de link  https://www.zoekuwenergielabel.nl/energielabel-checker/ geef uw postcode en huisnummer op en check uw energielabel. Vink aan het energielabel van mijn woning. Nu wordt het huidige label zichtbaar, en kunt u…"
26 Mei 2018
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage De onbetrouwbare overheid van John de Groot
"Mevrouw Soesbergen, kunt U in het kort hier de procedure aan de community uileggen onze woning is door de zonnepanelen van energielabel B naar A gegaan. Het is voor ons dus informatief om even een update of link te krijgen. Bedankt alvast"
26 Mei 2018
Jacques Soesbergen heeft gereageerd op blogbijdrage De onbetrouwbare overheid van John de Groot
"Ik weet niet wie u heeft wijs gemaakt dat het energielabel maar 6 maanden geldig is. Dit is nog steeds 10 jaar. Het voorlopige label dat door de overheid is uitgereikt, kunt u voor €10,00 omzetten naar een defenitief label. Door fotos of…"
26 Mei 2018
Cor heeft gereageerd op blogbijdrage De onbetrouwbare overheid van John de Groot
"Je hebt gelijk! Wij zijn al jaren bezig met isoleren en energie opvangen van het dak. toch wist dezelfde overheid die daar subsidie voor gegeven had ineens niet meer dat ze betaald hadden. Dus hebben wij het voorlopig label G. Volgens de…"
6 Apr 2018
John de Groot posted a blog post

De onbetrouwbare overheid

De onbetrouwbare overheid.In 2015 hebben wij duizenden euro's gespendeerd aan energielabels en -indexen. Die zouden 10 jaar geldig zijn.Dit jaar willen we gebruik maken van de energielabels en dan wordt gesteld dat zij niet ouder mogen zijn dan 6 maanden, dus kunnen we opnieuw duizenden euro's gaan "investeren" (lees: onnodig wegsmijten)En dan is men nog verbaasd dat steeds meer burgers en ondernemers het gezeur over milieu vreselijk zat wordenSee More
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Energiebelastingen regeerakkoord van Chris IJsbrandy
"Omdat bijna elke overheid inmiddels is veranderd in een letterlijke bodemloze put bestuurt door ambtenaren die niet met geld om kunnen gaan is de conclusie zonder rekentool ook wel te voorspellen:Je kunt maar het beste voor je eigen…"
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage isolatie van muren en vloer van Sjirk Anne Twijnstra
"Bij mijn weten bestaat Groothuis nog steeds, dus zij lijken me de eerste aangewezen personen om deze vraag neer te leggen :D"
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Opbrengst Janari 2018 van Gert-Jan Faber
"Ik kijk er nooit naar, maar aangezien 21 december de kortste dag van het jaar is vindt ik dit een nogal overbodige mededeling"
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Ervaringen met Warmtewinner van Eneco? van Frans Heuts
"Voor een moderne woning met WTW is dit dus niet interessant. De koude van buiten aangezogen lucht wordt dan al door de WTW verwarmd zodat minder capaciteit van de CV nodig is."
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Verwarming gas of electra van Peter Heijnen
"Elektra is alleen interessant als je meer dan voldoende zonnepanelen kunt plaatsen. Onze installateur van zonnepanelen rekende keurig voor:ca. 5500 kWh voor normaal verbruikca. 5500 kWh voor kokenOmdat elektrisch verwarmen toen nog helemaal niet…"
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Petitie voor behoud van salderingsregeling van Janneke de Graaf
"Goed dat ik het weet. Wij zijn met een nieuw huis bezig, dus zonnepanelen is geen interessante optie meer? Eens kijken of ik mijn warmwater en vloerverwarming kan koppelen aan een kachel die brandt op afgewerkte motorolie. Daar is een vreemd iets…"
3 Mrt 2018
John de Groot heeft gereageerd op blogbijdrage Wie loopt er warm voor stadsverwarming? van Vereniging Eigen Huis
"De komende jaren...Maar niemand maakt de berekening... en toen ik die op de radio hoorde eindigde ik bijna in de vangrail van het lachen om de onzin van de "gasvrij" hype. Als we in 2050 inderdaad van het gas af willen zijn betekent dat…"
3 Mrt 2018
John de Groot is nu lid van Energie Community
3 Mrt 2018

De blog van John de Groot

De onbetrouwbare overheid

De onbetrouwbare overheid.

In 2015 hebben wij duizenden euro's gespendeerd aan energielabels en -indexen. Die zouden 10 jaar geldig zijn.

Dit jaar willen we gebruik maken van de energielabels en dan wordt gesteld dat zij niet ouder mogen zijn dan 6 maanden, dus kunnen we opnieuw duizenden euro's gaan "investeren" (lees: onnodig wegsmijten)

En dan is men nog verbaasd dat steeds meer burgers en ondernemers het gezeur over milieu vreselijk zat worden

Geplaatst op 3 Maart 2018 om 16.49 — 4 commentaren

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Pascal heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Zelf reageer ik niet zoveel op dit forum, om verschillende redenen. Lees meestal en vaak niet de behoefte om te reageren, en andere reden, die al eerder is genoemd, is de VEH zich vaak in zwijgen hult, ook met simpele vragen. Zou jammer zijn als…"
9 uur geleden
Femke - Community Manager heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Het is opgelost @Johan. Dank voor het signaleren."
Donderdag
Femke - Community Manager heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Dag Johan. ik merk dit ook. Ik ga dit even uitzoeken. bedankt!"
Donderdag
J. van Duin heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Na verder experimenteren bleek het, zoals Johan zei, dat mijn dumpfiles versleuteld zijn. Eerdere aanroep van het python decodeerscript werkte niet. Maar toen ik probeerde het python script vanaf de command line aan te roepen leek er wel een…"
Maandag

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden