WIlly Gerritsen
  • Man
Delen
 

De pagina van WIlly Gerritsen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

WIlly Gerritsen heeft nog geen cadeaus ontvangen

WIlly Gerritsen een cadeau geven

Recente activiteiten

Arntz heeft gereageerd op blogbijdrage Hybride warmtepomp van WIlly Gerritsen
"In duitsland heeft men al 10 jaar ervaring met infra rood panelen. Zonne panelen op het dak.Electric opslaan met batterijtechnologie -Lithium-lonen techniek. Niet terug leveren aan electric  leverancier. O  op de meter mogelijk.SUBSIDIE…"
8 Jul
Cor heeft gereageerd op blogbijdrage Hybride warmtepomp van WIlly Gerritsen
"Wachten op een beter ontwerp is hetzelfde als wachten op de auto van volgend jaar; ook het daarop volgende jaar heeft een betere...   Hybride is niet meer als een tussenoplossing omdat er uiteindelijk geen gas meer ui tde leiding komt.…"
7 Jul
Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage Hybride warmtepomp van WIlly Gerritsen
"Waarom moet zoiets terugverdiend worden is mijn vraag? Heb vooral niet de illusie dat de energietransitie een huishouden geen geld gaat kosten. Andere opmerking: in veel gevallen is een warmtepomp geen optie. Dat kan zijn doordat de woning niet…"
14 Jun
WIlly Gerritsen posted a blog post

Hybride warmtepomp

Onlangs een energiescan laten maken van mijn huis. Een vrijstaande woning, geisoleerd maar uit 1936 dus per saldo niet energiezuinig. Ook heb ik al 5 jaar 16 zonnepanelen en een warmteboilerHet voorstel is een nieuwe cv ketel met een hybride warmtepomp. Je gaat dan wel veel gas besparen maar een warmtepomp gebuikt veel energie. Om dit te compenseren heb je weer een hele serie zonnepanelen nodig. Per saldo een investering van wel € 10.000.Ik vraag me dan af wanneer verdien je dit terug? Moet je…See More
13 Jun
WIlly Gerritsen is nu lid van Energie Community
13 Jun

De blog van WIlly Gerritsen

Hybride warmtepomp

Onlangs een energiescan laten maken van mijn huis. Een vrijstaande woning, geisoleerd maar uit 1936 dus per saldo niet energiezuinig. Ook heb ik al 5 jaar 16 zonnepanelen en een warmteboiler

Het voorstel is een nieuwe cv ketel met een hybride warmtepomp. Je gaat dan wel veel gas besparen maar een warmtepomp gebuikt veel energie. Om dit te compenseren heb je weer een hele serie zonnepanelen nodig. Per saldo een investering van wel € 10.000.

Ik vraag me dan af wanneer verdien je…

Doorgaan

Geplaatst op 13 Juni 2018 om 18.39 — 3 commentaren

Prikbord

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

  • Nog geen reacties!
 
 
 

Recente activiteiten

Matthijs heeft gereageerd op blogbijdrage Status voortgang n.a.v. faillisement Oskomera? van RobV
"En inderdaad. Het probleem werd niet meteen verholpen door een nieuwe omvormer te plaatsen. De techneut heeft foto's gemaakt (die ik al had gemaild...) en heeft d.m.v. een meting geconstateerd dat mijn zonnepanelen het wel goed doen, daar zit…"
Maandag
Gert-Jan Faber heeft gereageerd op blogbijdrage Eigen Huis komt niet op voor leden van Jan
"Waarom spendeer je die 5k nu niet en krijg je nog belasting terug zolang deze BTW-regeling geldt? In het regeerakkoord staat het als volgt beschreven. Als vervanging van de huidige salderingsregeling wordt er vanaf 2020 een terugleversubsidie…"
Zondag
Gert-Jan Faber heeft gereageerd op blogbijdrage Opgave van je "JAAR" opbrengsten - [week-28 / 2018] van Pjotter hmeer
"Hoi Pjotter, Ook ons 6e jaar is voltooid, voor het 6e jaar is de opbrengst: Gert-Jan Faber I > 1930 kWh Gert-Jan Faber II > 4787 kWh Met zoveel zonne-uren kon het niet uitblijven: een nieuw record."
Zondag
Snowmiss heeft gereageerd op blogbijdrage SMASpot op Pi van Harry Witlox
"Ik weet ze niet uit mijn hoofd, maar er zijn commando's om sbfspot oude data uit je omvormer te laten halen. Waarschijnlijk te vinden op https://github.com/SBFspot/SBFspot/ Was volgens mij iets van /sbfspot -d30 .......  dus 30 dagen terug…"
9 Aug

© 2018   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden