bosco1971
  • Man
  • Zoetermeer
  • Nederland
Delen

Ontvangen cadeaus

Cadeau

bosco1971 heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van bosco1971

Recente activiteiten

bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Omvormer reparatie (Mastervolt, SMA en vele andere merken) van Paul Cornelissen
"Goede ervaring gehad met Paul, wat betreft de reparatie van mijn (kneuzen) Martervolt omvormer! Ga zo door. Corstiaan"
3 Feb
Peter heeft gereageerd op blogbijdrage Kwaliteit Martervolt Sunmaster omvormer van bosco1971
"Ik heb zelf een Mastervolt XS3200 Omvormer voor 10 panelen die samen 2350 wp kunnen leveren. Op een goede dag zie ik pieken tot boven de 2600 Watt. Mijn installatie is in september 2012 geplaatst. Ik heb nog nooit problemen gehad.."
3 Okt 2018
Matthijs heeft gereageerd op blogbijdrage Kwaliteit Martervolt Sunmaster omvormer van bosco1971
"Dit is bij meerdere mensen een bekend probleem. Kijk maar in het draadje "Status voortgang n.a.v. faillisement Oskomera?" Mijn ES3.6TL heeft het op 13 juli na iets meer dan 5 jaar in gebruik te zijn geweest begeven met de melding…"
18 Sept 2018
bosco1971 posted a blog post

Kwaliteit Martervolt Sunmaster omvormer

Nadat bij mij in dec 2012 zonnepanelen zijn geplaatst met een ES3.6TL sunmaster omvormer, is deze na 2,5 jaar dienst door mastervolt onder garantie vervangen door een ES4.6TL omvormer.Het probleem "relay fail" zou volgens hun veroorzaakt kunnen zijn omdat de omvormer net te klein was voor de 16 panelen.Wat schets mijn verbazing:Nu na weer 2,5 jaar hetzelfde probleem??Moet nu weer mastervolt aan gaan schrijven, maar ben benieuwd of er nog meer leden zijn die kwaliteit problemen ondervinden bij…See More
15 Sept 2018
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurgesteld van Tim de Vogel
"Eindelijk ben ik dan gisteren voorzien van een nieuwe omvormer. Het heeft naar mijn zin veel te lang geduurd, maar er is mij door mastervolt wel een compensatie toegezegd voor de verloren opbrengst. Zoals gezegd werd door de firma Oldenhave gisteren…"
21 Nov 2015
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurgesteld van Tim de Vogel
"Even een update. Waar ik al bang voor was, totaal nog niks gehoord van "vereniging eigen huis" Afgelopen woensdag zelf maar even gebeld met als reactie u wordt vandaag nog teruggebeld..... Als dit niet gebeurd dan kunt u ons weer bellen.…"
16 Okt 2015
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Teleurgesteld van Tim de Vogel
"Beste Tim (en andere leden), Een paar weken geleden las ik deze blog tekst voor het eerst en dacht gelijk aan het feit dat ik tot nu toe nog weinig problemen met mijn installatie heb ondervonden. Tot vandaag.....  Mijn vrouw vertelde me dat de…"
9 Okt 2015
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Plugwise functioneert nooit langer dan enkele weken zonder problemen. van merlin
"Tot en met oktober vorig jaar werkte bij mij de app redelijk goed, echter daarna werkte de app bij niet meer. Heb daar diverse malen contact met plugwise over gehad. Het kwam er op neer dat zij problemen hadden met de software en dat ik dan maar via…"
22 Mrt 2015
Peter heeft gereageerd op blogbijdrage CV inregelen van bosco1971
"Hoi Bosco, Ik ben benieuwd naar de resultaten en je ervaring!"
26 Jan 2015
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage CV inregelen van bosco1971
"Heb op 6 feb een afspraak gemaakt met cv tuning. Kon kiezen tussen het bedrijf cv inregelen en cv tuning, maar heb mede door de positieve reacties gekozen voor cv tuning en moet ook zeggen dat cv tuning er erg professioneel uit ziet. Ben benieuwd of…"
25 Jan 2015
Snowmiss heeft gereageerd op blogbijdrage CV inregelen van bosco1971
"Met alle info op Tweakers.net te vinden heb ik het uiteindelijk zelf gedaan. Onze installatie was zelfs goed ingesteld! Mocht ik het willen laten doen, dan had ik inderdaad ook gekozen voor cvtuning.nl "
1 Jan 2015
Peter heeft gereageerd op blogbijdrage CV inregelen van bosco1971
"Interessant! Dank"
28 Dec 2014
Gerke Grashuis heeft gereageerd op blogbijdrage CV inregelen van bosco1971
"Hi Corstiaan, Voor het optimaliseren van je CV installatie is het volgende Tweakers.net forum zeer lezenswaardig en staat boordevol how-to's hoe e.e.a. eventueel zelf te doen: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1490013 Een…"
27 Dec 2014
bosco1971 posted a blog post

CV inregelen

Heb begrepen dat menig cv instalatie verkeerd staat afgesteld en dat bij de juiste instelling enig besparingsvoordeel valt te behalen.Heeft iemand van jullie ervaring hiermee ofwel een bedrijf dat tegen dejuiste kosten dit kan verzorgen?Alvast bedankt,CorstiaanSee More
27 Dec 2014
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Slechter ervaring Collectieve Energieinkoop Eigen Huis/Electrabel van Richard de Lange
"Ook ik heb eind vorig jaar gekozen voor een 3 jarig contract via het collectief bij Electrabel. Begin liep even stroef omdat ik ook twee keer mijn meterstanden moest doorgeven. Denk ook dat ze zich misschien een beetje hadden verkeken op het aanbod…"
6 Mrt 2014
bosco1971 heeft gereageerd op blogbijdrage Hoe kom ik nog aan één zonnepaneel?? van bosco1971
"Vandaag reactie gehad van Oskomera en deze zijn bereid tot het leveren van het gewenste zonnepaneel. Eind goed al goed! Bedankt voor de reacties in ieder geval!"
29 Okt 2013

De blog van Bosco1971

Kwaliteit Martervolt Sunmaster omvormer

Nadat bij mij in dec 2012 zonnepanelen zijn geplaatst met een ES3.6TL sunmaster omvormer, is deze na 2,5 jaar dienst door mastervolt onder garantie vervangen door een ES4.6TL omvormer.

Het probleem "relay fail" zou volgens hun veroorzaakt kunnen zijn omdat de omvormer net te klein was voor de 16 panelen.

Wat schets mijn verbazing:

Nu na weer 2,5 jaar hetzelfde probleem??

Moet nu weer mastervolt aan gaan schrijven, maar ben benieuwd of er nog meer leden zijn die…

Doorgaan

Geplaatst op 15 September 2018 om 17.16 — 2 commentaren

CV inregelen

Heb begrepen dat menig cv instalatie verkeerd staat afgesteld en dat bij de juiste instelling enig besparingsvoordeel valt te behalen.

Heeft iemand van jullie ervaring hiermee ofwel een bedrijf dat tegen dejuiste kosten dit kan verzorgen?

Alvast bedankt,

Corstiaan

Geplaatst op 27 December 2014 om 15.37 — 5 commentaren

Hoe kom ik nog aan één zonnepaneel??

Al bijna een jaar liggen de 15 zonnepanelen van de tweede ronde naar alle tevredenheid op mijn dak.

Nou zou ik graag nog 1 extra paneel willen plaatsen echter hoe kom ik eraan?

De paneel waar het om gaat is de CSUN 250-60M BB.

Dit is de zwarte uitvoering.

Oskomera heeft er nog wel een aantal liggen maar verkoopt deze niet omdat  ze deze willen gebruiken voor evt. garantie gevallen.

Wil het liefst natuurlijk dezelfde ivm evt kleurverschil.

De 250 60 P…

Doorgaan

Geplaatst op 27 Oktober 2013 om 17.20 — 5 commentaren

Plaatsing panelen

Bij mij was het afgelopen donderdag 13 dec dan ook zover.

Keurig op tijd (07:30) verschenen de 3 monteurs van JEDI en MEEÜSE techniek (in samenwerking met INVARIA) om de 15 zwarte panelen te plaatsen. Het enige probleem was dat de dakpannen wat moeilijk los te krijgen waren en daardoor pas om 19:15 de panelen er daadwerkelijk allemaal op lagen. Voor de rest keurig opgeleverd.

Het enige probleem wat ik ondervind is dat Plugwise wel mijn opbrengst aan geeft maar als ik de grafieken in…

Doorgaan

Geplaatst op 15 December 2012 om 19.29 — 4 commentaren

Prikbord (1 commentaar)

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Op 16 November 2012 om 23.18 zei André H...

Ik had geen geduld om te wachten tot ze geplaatst zouden worden.Ik heb een zonnepanelen leverancier gevonden bij mij in de beurt die een 3645 Wp systeem voor een bedrag van  € 6.248,- .wou monteren.  Draait nu al 2 weken, ik ben dik te vreden. Goede nazorg. Succes met jouw installatie !

 
 
 

Recente activiteiten

Pascal heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Zelf reageer ik niet zoveel op dit forum, om verschillende redenen. Lees meestal en vaak niet de behoefte om te reageren, en andere reden, die al eerder is genoemd, is de VEH zich vaak in zwijgen hult, ook met simpele vragen. Zou jammer zijn als…"
9 uur geleden
Femke - Community Manager heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Het is opgelost @Johan. Dank voor het signaleren."
Donderdag
Femke - Community Manager heeft gereageerd op blogbijdrage Binnenkort gaat onze nieuwe community live! van Vereniging Eigen Huis
"Dag Johan. ik merk dit ook. Ik ga dit even uitzoeken. bedankt!"
Donderdag
J. van Duin heeft gereageerd op blogbijdrage Growatt Wifi Module (via Raspberry Pi) automatische upload naar PVoutput van Sander Plug
"Na verder experimenteren bleek het, zoals Johan zei, dat mijn dumpfiles versleuteld zijn. Eerdere aanroep van het python decodeerscript werkte niet. Maar toen ik probeerde het python script vanaf de command line aan te roepen leek er wel een…"
Maandag

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden