De onbetrouwbare overheid.

In 2015 hebben wij duizenden euro's gespendeerd aan energielabels en -indexen. Die zouden 10 jaar geldig zijn.

Dit jaar willen we gebruik maken van de energielabels en dan wordt gesteld dat zij niet ouder mogen zijn dan 6 maanden, dus kunnen we opnieuw duizenden euro's gaan "investeren" (lees: onnodig wegsmijten)

En dan is men nog verbaasd dat steeds meer burgers en ondernemers het gezeur over milieu vreselijk zat worden

Weergaven: 58

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Jacques Soesbergen op 26 Mei 2018 op 16.36

Beste Pjotter klik op de link

 https://www.zoekuwenergielabel.nl/energielabel-checker/ geef uw postcode en huisnummer op en check uw energielabel. Vink aan het energielabel van mijn woning.

Nu wordt het huidige label zichtbaar, en kunt u eventueel verder naar de volgende stap.

https://www.energielabelvoorwoningen.nl/?cookieCheck=true 

Hier kunt u d.m.v uw digit code inloggen en uw wijzegingen doorgeven, u ziet dan uw nieuwe label en maar hem dan pas defenitief als u deze nodig heeft.

Succes

Reactie van Pjotter hmeer op 26 Mei 2018 op 16.08

Mevrouw Soesbergen, kunt U in het kort hier de procedure aan de community uileggen onze woning is door de zonnepanelen van energielabel B naar A gegaan. Het is voor ons dus informatief om even een update of link te krijgen. Bedankt alvast

Reactie van Jacques Soesbergen op 26 Mei 2018 op 6.27

Ik weet niet wie u heeft wijs gemaakt dat het energielabel maar 6 maanden geldig is. Dit is nog steeds 10 jaar.

Het voorlopige label dat door de overheid is uitgereikt, kunt u voor €10,00 omzetten naar een defenitief label. Door fotos of rekeningen bij te vroegen van energie besparende maatregelen kunt u heel simpel het label opwaarderen.

Reactie van Cor op 6 April 2018 op 9.33

Je hebt gelijk!

Wij zijn al jaren bezig met isoleren en energie opvangen van het dak. toch wist dezelfde overheid die daar subsidie voor gegeven had ineens niet meer dat ze betaald hadden. Dus hebben wij het voorlopig label G. Volgens de EPA is dat B. Maar na de laatste aanpassingen A. Omdat we er geen geld tegenaan willen gooien om een label te laten maken door weer een adviseur. hebben wij dus geen label. Dat is ook niet nodig, zolang je blijft zitten waar je zit. En bij verkoop is de boete goedkoper als de labelwinst.

succes Cor

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul, ter afsluiting, vandaag op teletekst 104 "Industrie nog ver van CO2 - akkoord" grote bedrijven verwachten geen akkoord om voor 10 juli afspraken te maken, lijkt kansloos. bedrijven willen meer garanties van de overheid. Dus meer…"
5 uur geleden
Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Jan Dat ben ik met je eens. Ik denk dat we alleen van mening verschillen of we die investering wel of niet terugzien. Volgens mij is dat voor de gemiddelde panelenbezitter geen enkel probleem. @Pjotter Ik zeg zeker niet dat je moet verkassen. We…"
15 uur geleden
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul, de klas. Het gaat om transparantie. De leraar moet vertrouwen uitstralen en geloofwaardig overkomen. Leraar mag je vervangen ...... Dat moet toch eenvoudig zijn! Ik kan je wel vertellen dat ons systeem nog niet is afgeschreven en een storing…"
gisteren
Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul: wat er bij de buren daarmee wèl is bereikt is dat daar per inwoner al jaren geleden een veelvoud aan panelen staat opgesteld van wat er hier aanwezig is. Uiteraard moet het geld ergens vandaan komen en dat is uiteindelijk dan toch…"
gisteren

© 2018   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden