Onderzoek verduurzamen gebouwde omgeving Vrije Universiteit

Hallo allemaal,

Voor mijn onderzoeksproject van de Master Environment & Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam doe ik onderzoek naar het consumentengedrag van woningeigenaren die hun woning verduurzamen met zonnepanelen. Hierbij focus ik mij op het aanbieden van de beste propositie in een online omgeving, zodat zoveel mogelijk woningen in Nederland duurzamer worden!

Voor dit onderzoek heb ik een korte vragenlijst van 7 minuten waarin in woningeigenaren een paar vragen stel. Ben jij een woningeigenaar of heb je iemand in je vrienden/familie/kennissenkring die een woning bezit? Dan zou ik je hulp met dit onderzoek enorm kunnen gebruiken! Onder de deelnemers worden 2 bol.com cadeaubonnen ter waarde van €25,- verloot! Alvast enorm bedankt het invullen!

Link: https://nl.surveymonkey.com/r/SZY2VZ5 ;

Weergaven: 55

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Pjotter hmeer op 10 Mei 2018 op 19.44

Customer Support @ de Energiebespaarders

Recente activiteiten

Maxan heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
Zaterdag
Maxan is nu lid van Energie Community
Zaterdag
Matthijs heeft gereageerd op blogbijdrage Status voortgang n.a.v. faillisement Oskomera? van RobV
"Gefeliciteerd. Ik heb nog niets van VEH vernomen. Ze hebben nog geen contact met mij opgenomen nadat dat in augustus was toegezegd. Op een rappel van mij hebben ze niet gereageerd. Mijn voorschotbedrag is ook aangepast."
Woendag
tpg heeft gereageerd op blogbijdrage Status voortgang n.a.v. faillisement Oskomera? van RobV
"10 oktober: we draaien weer. Sinds 21 juli stilgelegen voor de somma van - geschat - 1600 KWh. In ieder geval goedkoper dan een nieuwe omvormer.  Het voorschotbedrag energie had ik inmiddels aangepast. VEH, welgemeend bedankt."
Woendag

© 2018   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden