Voor de ronde 3 deelnemers:
Er zijn 130 deelnemers met een opgeleverd zonne-energiesystemen. De afgelopen week hebben wij nieuwe clean orders ontvangen, die wij zo snel mogelijk verwerken en inplannen voor een installatieafspraak. Op dit moment plannen wij gemiddeld 60 installatieafspraken per dag.

Veiligheid tijdens installaties
De afgelopen weken hebben wij nieuwe afspraken gemaakt met onze installateurs over de veiligheid tijdens installaties. Vanaf heden maken installateurs foto’s tijdens de installatie om aan te tonen dat zij veilige arbeid verrichten. Hierbij kunt u denken aan het voorzien zijn van zekeringen of het aanlijnen van materialen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van onze installaties waarborgen. Daarnaast voeren wij nog wekelijkse controles uit voor het monitoren van de kwaliteit en veiligheid van installaties.

Update Plugwise
Storing dataverwerking
De afgelopen 2 weken zijn er 55 meldingen bij ons binnengekomen, waarvan er inmiddels 32 zijn opgelost. De meeste vragen krijgen wij over de historische gegevens van de verwerking van data. Wij schakelen nog steeds dagelijks met Plugwise om de storingen op te lossen.

Heeft u ook een storing in de verwerking van data? Stuur ons dan een e-mail onder vermelding van ‘Storing Plugwise’ naar klantenservice@oskomerahomesolar.nl. Wij ontvangen graag het klantnummer, omschrijving van het probleem, bij voorkeur een screenshot en de vermelding van de Stretch ID. De Stretch ID kunt u vinden op de sticker van de Stretch. Deze ID code is dezelfde code welke u gebruikt heeft bij de installatie van de software.
Verschillen Plugwise en GroWatt ShineVision
Er zijn deelnemers die vragen ons naar de verschillen tussen de typen monitoring. Graag brengen wij u op de hoogte.

Verschillen tussen Plugwise en de ShineVision van GroWatt
.
GroWatt ShineVision is een monitoringsysteem waarmee u binnenshuis actuele en cumulatieve elektriciteitsproducties kunt inzien. Voor deze variant heeft u geen internet nodig en ontvangt u een audio alarm bij het optreden van een eventuele storing. De monitoring van Plugwise geeft u zowel binnenshuis als buitenshuis inzicht in de elektriciteitsproductie. U kunt via uw PC, tablet of smartphone toegang krijgen tot gedetailleerde opwekkinggegevens. Voor dit type monitoring is het beschikken over internet een vereiste.

Heeft u meer vragen over deze varianten in monitoring? Neem dan contact op met één van onze Home Solar Experts via 0493-325900. Zij informeren en helpen u graag.

Bereikbaarheid
Afgelopen week zijn er 521 e-mails binnengekomen en 312 telefoongesprekken geweest. De responsetijd op onze e-mail is op dit moment 2 werkdagen.

Met vriendelijke groet,

Oskomera Home Solar

Weergaven: 2123

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Sander Plug op 30 Augustus 2013 op 16.25

Het is al een tijdje stil met de updates van Oskomera, wordt het niet weer eens tijd voor eentje?

Reactie van Pascal op 20 Mei 2013 op 17.15

ik blijf positief, zal nu nogmaals de mail versturen naar hun, maar een status update over de verschillende rondes is wel fijn.

Reactie van Sander Plug op 20 Mei 2013 op 17.09

@Pacal, dat is niet mijn ervaring. De meeste mails die ik stuurde zijn binnen 2 (werk)dagen beantwoord. Mijn post hieronder is een verzoek om een blog update over de verschillende rondes.

Reactie van Pascal op 20 Mei 2013 op 17.04

ja oskomera reageert erg slecht op mails...meer dan 2 weken geleden een mail gestuurd, buiten de automatische antwoord, verder nog niks van hun gehoord.

Reactie van Sander Plug op 17 Mei 2013 op 9.19

Volgens mij is het weer tijd voor een nieuwe update van Oskomera....

Recente activiteiten

Jan Theeuwes heeft een status geplaatst
"uitlezen sunny beam met windows xp of raspberry pi, hoe doe je dat?"
Dinsdag
Jan Theeuwes heeft zijn/haar profiel bijgewerkt
Dinsdag
Jan Theeuwes is nu lid van Energie Community
Dinsdag
Лиля Губина posted blog posts
17 Mrt

© 2019   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden