Voor privé en experimenteerdoeleinden zoek ik een klein windmolentje. En met klein bedoel ik iets met een vergelijkbaar vermogen van een A4 zonepaneeltje (pakweg 8V, 1W of zo). Liefst vertikaal. Prijsklasse 50-75 euro.

Weet iemand of/waar zoiets te koop zou zijn?

Er zijn mobiele exemplaren (voor kampeerders) maar die zijn overbodig complex en/of duur. B.v. https://www.asadventure.nl/p/texenergy-gadget-infinite-air-wind-tur...

Weergaven: 40

Opmerking

Je moet lid zijn van Energie Community om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van de community van Energie Community

Reactie van Johan Vromans op 19 Mei 2018 op 22.29

Afgezien van het feit dat ik Ebay liever mijd is daar (en op vele andere plekken waar ik de afgelopen anderhalf jaar regelmatig heb gekeken) niets van mijn gading bij.

Het lijkt of er wat speelgoed is (te gammel en te zwak), dan een paar voor kampeerders, en dan wordt het meteen honderden watts en duizenden euros.

Wat ik zoek is eigenlijk dit dingetje: https://www.youtube.com/watch?v=h-1fkoFTe3c, maar dit is jammer genoeg nooit in commerciële productie gekomen.

Reactie van Pjotter hmeer op 19 Mei 2018 op 19.16
Reactie van Pjotter hmeer op 19 Mei 2018 op 19.12

Recente activiteiten

Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul, ter afsluiting, vandaag op teletekst 104 "Industrie nog ver van CO2 - akkoord" grote bedrijven verwachten geen akkoord om voor 10 juli afspraken te maken, lijkt kansloos. bedrijven willen meer garanties van de overheid. Dus meer…"
5 uur geleden
Paul heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Jan Dat ben ik met je eens. Ik denk dat we alleen van mening verschillen of we die investering wel of niet terugzien. Volgens mij is dat voor de gemiddelde panelenbezitter geen enkel probleem. @Pjotter Ik zeg zeker niet dat je moet verkassen. We…"
15 uur geleden
Pjotter hmeer heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul, de klas. Het gaat om transparantie. De leraar moet vertrouwen uitstralen en geloofwaardig overkomen. Leraar mag je vervangen ...... Dat moet toch eenvoudig zijn! Ik kan je wel vertellen dat ons systeem nog niet is afgeschreven en een storing…"
gisteren
Jan Workum heeft gereageerd op blogbijdrage Wat krijgen we nu mijnheer Wiebes? van Mark den Hertog
"@Paul: wat er bij de buren daarmee wèl is bereikt is dat daar per inwoner al jaren geleden een veelvoud aan panelen staat opgesteld van wat er hier aanwezig is. Uiteraard moet het geld ergens vandaan komen en dat is uiteindelijk dan toch…"
gisteren

© 2018   Gemaakt door Vereniging Eigen Huis.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden